Altres activitats

 

Passejades de trenet turístic

trenet-turisticDurant els mesos d'estiu podreu trobar dues rutes diferents que voregen la línea de costa. Una forma diferent, cómoda i familiar de conèixer els racons més emblemàtics de la ciutat de Sant Feliu de Guíxols. Sortides del Passeig del Mar davant dels gronxadors.

 

 

Zona de Barbacoes

barbacoaA l'entrada del poble per la carretera de Girona trobareu una zona de pic-nic sota una arbreda, preparada amb barbacoes, taules i cadires i una pista de futbol. Un lloc ideal per a passar una estona en família.

 

 

 

 

Trial Classic Sant Feliu de Guíxols

trial-classic

Els 2 dies Trial Clàssic Costa Brava 2012,  vol recuperar part del recorregut dels mítics tres dies de la costa Brava, amb orígens que es traslladen al  I trial Costa Brava 72, que s’organitzava per primer cop a Sant Feliu de Guíxols l’any 1972.  S’ha dissenyat un circuit on gaudir tant de la  moto com dels paissatges, que combina camins trialers  amb pistes forestals, tot passant per llocs d’interès del  massís d’Ardenya Cadiretes, que té la consideració de P.E.I.N.

 

Travessia nedant el port

travessia-nedant

Cada any a mitjans del mes d'agost té lloc la Travessia nedant del port a Sant Feliu de Guíxols. 1100 metres per als més preparats i 400 metres de travessia popular per a tothom.

Si us agrada nedar és una activitat que no us podeu perdre!

 

Trailwalker

io trailwalker

Intermón Oxfam Trailwalker és el desafiament per equips més gran del món per a lluitar contra la pobresa. El desafiament és doble: recórrer 100 km en 32 hores en equips de 4 persones i aconseguir donatius per a millorar les condicions de vida de milers de persones que encara viuen en la pobresa. Milers de marxadors ja s'han sumat en 2 edicions en el nostre país... i en 16 edicions en 11 països. No et perdis una experiència esportiva i solidària única en el món!

Trailwalker 2014, 26 i 27 d'abril.

 

Torneig de Korfbal

korfbal

Sant Feliu de Guíxols acull cada any el torneig de nadal de Korfbal. Una quinzena d'equips de diferents categories competeixen pel premi, en la qual es pretén que sigui una cita destacada a la comarca en el mes de desembre.

 

Sant Silvestre Ganxona

sant-silvestre-ganxona

Cada 31 de desembre a Sant Feliu té lloc la cursa de Sant Silvestre amb sortida a les 18 hores a la Rambla Vidal. El recorregut és de 4,4 o 8,8 km. És una cursa popular sense classificacions i al final hi ha una xocolata i una rifa per a tots els participants.
Quina bona manera per acabar l'any!

 

Ruta de l'aigua

ruta-aigua

Caminar o  córrer és la millor manera de gaudir d'una bona salut. I qué millor que el paisatge canviant de Sant Feliu per fer-ho. La ruta de l'aigua és una marxa de muntanya no competitiva, d'aproximadament uns 20 km. que es pot fer cadascú caminant al seu ritme o corrent. Podem trobar racons meravellosos de la Costa Brava i l'Ardenya, plens de màgia.

 

Parc Infantil de Nadal

parc-nadal

Els infants i joves de Sant Feliu de Guíxols durant les festes de Nadal poden gaudir a preus populars al Ganxó Parc d'una espectacular oferta de jocs i activitats lúdiques ubicades al Pavelló de la Corxera.
Entre les nombroses activitats diàries hi ha inflables, llits elàstics, jumping, un espai tou, ludoteca, racó lego, scalextric, quads i taller de manualitats. També hi han diferents tallers diaris per a totes les edats.
Un ampli equip de monitors controlen totes i cadascuna de les activitats realitzades al pavelló.

 

Milla Popular Sant Feliu de Guíxols

milla-popular

Cada any pels volts de la Festa Major (principis d'agost), té lloc la Milla Popular de Sant Feliu de Guíxols. 1.609 metres de recorregut sense desnivell en 3 categories: seniors, juniors i desde fa poc també hi poden participar corredors amb els seus gossos. La sortida és al Passeig del Mar davant de l'Ajuntament.

No us ho podeu perdre!

 

Cursa de pasteres

cursa-pasteresDurant la Festa Major de Sant Feliu de Guíxols (del 1 de juliol al 4 d'agost) els joves de la ciutat organitzen la ja popular Cursa de Pasteres. Cada grup travessa la badia desde la zona de Can Rius fins l'espigó en una embarcació realitzada per ells mateixos. Activitat molt divertida tant pels participants com pels cada cop més nombrosos espectadors que s'acosten a la platja a riure una estona amb aquesta iniciativa.

 

Caminada Nocturna

caminada-nocturnaCaminada nocturna per la ciutat de Sant Feliu de Guíxols. El recorregut és d'uns 10 km. on cada any és diferent.

 

1era Remullada de l'any

primer-bany-anyCada primer de gener a les 13h a la badia de Sant Feliu de Guíxols (davant de l'Ajuntament), centenars de valents s'atreveixen amb el fred i participen a la primera remullada de l'any, finalitzant l'activitat amb un bon caldo calent per a tots els participants. Ambient alegre i festiu a on hi participen desde vailets acompanyats pels seus pares a persones d'edat avançada. Us animeu a participar-hi l'any vinent? Segur que hi repetiu!

Sóc Sant Feliu

Sóc Sant Feliu de Guíxols és un projecte integrador, que es fonamenta en la participació ciutadana per fer de Sóc Sant Feliu de Guíxols un portal el més complet possible. Volem ser un punt de trobada on els diferents col·lectius canalitzin els seus projectes i en generin de nous, per això oferim diversos mitjans perquè la gent ens faci arribar informació sobre les activitats i iniciatives que vulguin divulgar.

Contacte

  socsantfeliudeguixols (@) gmail.com
 

Segueix-nos