Activitats aquàtiques

 

Busseig

busseigSi Sant Feliu us enamora, no podreu deixar de descobrir el Sant Feliu submarí, segur que us sorpendrà la seva bellesa!

Diversitat de Centres us ofereixen un ampli ventall d'activitats relacionades amb el busseig, sempre guiades pels millors professionals.

I el millor de tot: TOT L'ANY!

 

Caiac

caiac5Les excursions en caiac constitueixen una activitat magnífica per les vacances en familia, i per aquells grups d'amics que vulguin passar una estona divertida tot coneixent els petits racons més amagats de la Costa Brava.

Sant Feliu gaudeix d'una gran oferta d'activitats relacionades amb el món del caiac, per a totes les edats i a qualsevol estació de l'any.

 

Sóc Sant Feliu

Sóc Sant Feliu de Guíxols és un projecte integrador, que es fonamenta en la participació ciutadana per fer de Sóc Sant Feliu de Guíxols un portal el més complet possible. Volem ser un punt de trobada on els diferents col·lectius canalitzin els seus projectes i en generin de nous, per això oferim diversos mitjans perquè la gent ens faci arribar informació sobre les activitats i iniciatives que vulguin divulgar.

Contacte

  socsantfeliudeguixols (@) gmail.com
 

Segueix-nos