Platges de Sant Feliu de Guíxols

 

CALA DE L'AMETLLER

 

El Paratge de la Volta de l'Ametller és un indret de gran bellesa paisatgistica, amb una pineda mediterrània ben conservada a tocar de mar i bonics penya-segats. La seva zona marina , també protegida, destaca per la presència de nombrosos esculls, fruit de milers d'anys d'erosió marina sobre les roques i penya-segats, i un fons marí força ric i de no massa profunditat que el fan ideal per a la pràctica de submarinisme i l'esnorkeling.

Es troba inclòs dins del PEIN (Pla Especial d'Interès Natural de Catalunya), i per tant, es troba protegit en la seva totalitat. El PEIN integra zones d'interès natural i paisatgístic de Catalunya, i en total engloba aproximadament el 21 % de la seva superfície. Aquesta cala pertany al PEIN del Massís de l'Ardenya o de Cadiretes, que a Sant Feliu representa un 33 % del seu terme municipal.

Una vía ferrata creua la zona de la Cala del Molí. Per practicar-la cal seguir les normes de seguretat que s'expliciten en el cartell d'inici del recorregut, i respectar en tot moment la fauna i la flora que us pogueu trobar en el trajecte.

UBICACIÓ

 

GALERIA

 

FITXA TÈCNICA

  • Accessos: A peu.
  • Longitud: 10 mts.
  • Ample: 10 mts.
  • Entorn: Natural.
  • Tipus de sorra: Roca i sorra granulada.
  • Ocupació: Baixa.
  • Busseig - Submarinisme: Si.
Llegir 7508 vegades

VIDEO

{youtube}u-Dp8Qh8jCs{/youtube}

Sóc Sant Feliu

Sóc Sant Feliu de Guíxols és un projecte integrador, que es fonamenta en la participació ciutadana per fer de Sóc Sant Feliu de Guíxols un portal el més complet possible. Volem ser un punt de trobada on els diferents col·lectius canalitzin els seus projectes i en generin de nous, per això oferim diversos mitjans perquè la gent ens faci arribar informació sobre les activitats i iniciatives que vulguin divulgar.

Contacte

  socsantfeliudeguixols (@) gmail.com
 

Segueix-nos