El Museu Ratpenat de Mascanada


A Sant Feliu de Guíxols es troba Mascanada, petita vall dotada d’un encant especial i a la que la seva situació geogràfica li dona un clima excel·lent.

La creua la riera de les Comes, on podem trobar gran varietat de plantes remeieres..., el vent suau deixa el vianant gaudir de sa bellesa, passejant-se i fruir del sol d’hivern i la frescor a l’estiu.

Amb la pau que s’hi respira en tant bonica vall, no es d’estranyar que en Josep Almar dia a dia s’inspiri i així hagi creat la seva casa museu. Des del carrer i enfront la casa, ja es pot gaudir de tanta meravella, amb grans escultures, petites rajoles i talls de vidre crea vells motius: flors, animalets...

En el interior el foraster es trasllada a un món creatiu que solsament en Josep amb el seu art i el seu saber, ha creat nit darrere nit. La casa amb la col·lecció te el nom de Ratpenat, endinsar-nos en ella es un plaer que cap bon ganxó no n’hauria de prescindir.

Museu Ratpenat de Mascanada

 

Museu Ratpenat de Mascanada

 

GALERIA


Sóc Sant Feliu de Guíxols, 2012. Fotografies: Mercè Pérez Espinar.

Sóc Sant Feliu

Sóc Sant Feliu de Guíxols és un projecte integrador, que es fonamenta en la participació ciutadana per fer de Sóc Sant Feliu de Guíxols un portal el més complet possible. Volem ser un punt de trobada on els diferents col·lectius canalitzin els seus projectes i en generin de nous, per això oferim diversos mitjans perquè la gent ens faci arribar informació sobre les activitats i iniciatives que vulguin divulgar.

Contacte

  socsantfeliudeguixols (@) gmail.com
 

Segueix-nos