nuria-piqueras  

Aquarel·la - Oli sobre fusta - Gouache.


Descripció

Vaig néixer un mes fred de febrer, des que jo puc recordar, sempre he tingut a les meves mans llapis, olis i gomes, he passat moltes estones, moltes hores, a l’estudi del meu pare, dibuixant i pintant, ell ha estat un bon artista, un gran il·lustrador, d’ell he aprés tot el que sé d’arts plàstiques. He tingut la sort de tenir el millor mestre, vint-i- quatre hores al dia, durant trenta-vuit anys de la meva vida, la millor herència que m’ha deixa't és el seu ADN, cada vegada que pinto, li faig un petit homenatge, cada esbós un petó, cada pinzellada una abraçada, a ell li dedico tota la meva obra.

Sempre he estat molt escèptica a exposar la meva obra, m’estimat més fer-ho en petit comitè, he participat en diverses fires d’art, quan venc alguna pintura és per contacte directe amb el comprador, per mitjà d’amics o coneguts.

El Maig de l’any passat vaig exposar durant un mes al local cultural Morgana, de Banyoles. Aquest any, 2011, he estat present amb la meva obra al pati de l ‘Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

I be, aquest és el meu currículum, la resta s’ha de veure.

 

Contacte

www  facebook

npiqueras@gmail.com

 

 

 

GALERIA

ARTISTES DE SANT FELIU DE GUÍXOLS

Fotografia

Pintura

Lletres

Música

Sóc Sant Feliu

Sóc Sant Feliu de Guíxols és un projecte integrador, que es fonamenta en la participació ciutadana per fer de Sóc Sant Feliu de Guíxols un portal el més complet possible. Volem ser un punt de trobada on els diferents col·lectius canalitzin els seus projectes i en generin de nous, per això oferim diversos mitjans perquè la gent ens faci arribar informació sobre les activitats i iniciatives que vulguin divulgar.

Contacte

  socsantfeliudeguixols (@) gmail.com
 

Segueix-nos