carme-lafay  

 


Descripció

Escriptora nascuda a Barcelona i de cultura francesa, Carme Lafay ha publicat una dotzena d'obres (novel·la i assaig) en català i castellà. Ha guanyat dos premis de novel·la per Tots tenim secrets (Cossetània) i Nosotras i ellos (Davinci Continental). Per a ella: "Escriure és reflexionar: es formulen preguntes sobre tot allò que preocupa, intriga o molesta, i es busquen respostes. Escriure és una rebel·lió de la consciència davant un món que intranquil·litza. Escriure és investigar mentre fuig el temps entre llibres o a la xarxa, sol a casa o solitari enmig de la multitud. Escriure és ensenyar i aprendre alhora. Forma part de l’art de donar i rebre sense el qual l’ésser humà seria inevitablement més dimoni que àngel. Escriure és compartir idees, necessitats i angoixes. Escriure és obrir-se a la fantasia, alliberar la imaginació, enderrocar els murs de la realitat. Per a mi, escriure aporta, sobretot, un immens plaer".

Llibres

 

clafay-liu-shen

 

EL SECRETO DE LIU SHEN

 

Mei Ling despertó de aquel sueño hablando, repitiendo sus palabras sin entenderlas:

—El Sol es como el fuego y la Luna como el agua. El fuego da la luz y el agua la refleja.

Se incorporó sobre la cama y, todavía aturdida, encendió la lámpara.

“El Sol es como el fuego y la Luna como el agua. El fuego da la luz y el agua la refleja», repitió la frase varias veces intentando comprender su significado oculto. No fue capaz de relacionarla con nada coherente”.

Su mente se pobló entonces de imágenes diversas. Minutos después de ir atando cabos supo que un náufrago de la Flota del Tesoro llamado Shen.


Google Play

Amazon

 


 

clafay-viatge-enlloc

 

VIATGE ENLLOC

 

Vull estar sola amb les meves cabòries, en el meu espai protegit entre murs i amb el meu Pitus. Ara mateix em sobra tothom. Ara mateix? En realitat em sobren sempre, des que trepitjo el carrer de bon matí. La meva vida seria d’allò més agradable sense la molèstia constant de les persones. Persones que parlen alt, com si algú s’interessés per les seves paraules buides; éssers mentalment esquifits que burxen i jutgen la vida dels altres; humans que fan mal de forma inconscient, producte de l’egoisme o perquè volen afirmar alguna de les seves mancances.

 


 

clafay-llora-palestina

 

LLORA PALESTINA

 

De no ser por el hilo de luz que se colaba dentro, proveniente del pasillo, la habitación habría estado sumida en la oscuridad. Al final del haz, la figura de Eva se recortaba sobre el armario del fondo, una tentadora figura femenina medio desnuda. En su ofuscamiento, Fernando no se percató del asombro que le ensanchaba los ojos ni de su mirada vigilante. Cruzó el umbral sin aminorar apenas la marcha y fue a encontrarse con el cuerpo de ella, envuelto en escaso satén blanco.

Argus

Aladí


 

Contacte

blogger  blogger  facebook  twitter  linkedin  pinterest

: cnlafay@gmail.com

 

ARTISTES DE SANT FELIU DE GUÍXOLS

Fotografia

Pintura

Lletres

Música

Sóc Sant Feliu

Sóc Sant Feliu de Guíxols és un projecte integrador, que es fonamenta en la participació ciutadana per fer de Sóc Sant Feliu de Guíxols un portal el més complet possible. Volem ser un punt de trobada on els diferents col·lectius canalitzin els seus projectes i en generin de nous, per això oferim diversos mitjans perquè la gent ens faci arribar informació sobre les activitats i iniciatives que vulguin divulgar.

Contacte

  socsantfeliudeguixols (@) gmail.com
 

Segueix-nos