sam-ber-monserrat  

 


Descripció

 

Mirada sobre paper

Nascut el 1984 a les profunditats de les Ardennes belgues, Samuel Ber Montserrat es va criar entre la naturalesa. A l'hivern, la lluminositat dels camps coberts de neu, el va atraure. A la primavera, el color de les flors, li va enlluernar. A l'estiu, els núvols de tempesta, van fascinar, mentre que a la tardor, les fulles caigudes, van captivar els seus sentits.

Doncs, volia fer només una cosa, transformar tota aquesta bellesa en una memòria infinita. Per sort, el seu pare, fotògraf aficionat, va obrir els ulls al món de la fotografia sense enfocar la mirada en una sola tècnica. Doncs, Samuel va ser a poc a poc millorant en diversos temes com ara animals, retrats, arquitectura o paisatges. En poques paraules, als seus ulls els agrada la varietat, però sempre tractant d'arribar a un cert nivell de qualitat.

Com diu el refrany:

"La diversitat de cada un és la riquesa de tots."

 

Contacte

 

 

 

GALERIA

ARTISTES DE SANT FELIU DE GUÍXOLS

Fotografia

Pintura

Lletres

Música

Sóc Sant Feliu

Sóc Sant Feliu de Guíxols és un projecte integrador, que es fonamenta en la participació ciutadana per fer de Sóc Sant Feliu de Guíxols un portal el més complet possible. Volem ser un punt de trobada on els diferents col·lectius canalitzin els seus projectes i en generin de nous, per això oferim diversos mitjans perquè la gent ens faci arribar informació sobre les activitats i iniciatives que vulguin divulgar.

Contacte

  socsantfeliudeguixols (@) gmail.com
 

Segueix-nos